Så er meddelelsesbogen online – og klar til brug. Eller; det har den faktisk været i et par uger, og vi kan se at mange af jer allerede er kommet i gang med at se på den. Vi har valgt at lade jer selv “opdage” meddelelsesbogen, men nu er vi også parate til at guide jer lidt.

Det er fx i næste uge – uge 35 – vi går i gang med at afvikle efterårets 10 gratis online-webinarer (link) om meddelelsesbogen i MinUddannelse, men allerede nu kan du også søge information i både PDF-vejledning og link til vejledningsvideoen for det pædagogiske personale. Begge dele kan du finde herunder.

Du finder PDF’en lidt længere nede i denne nyhed og den kan – ligesom vejledningsvideoen – også findes på siden Instruktionsvideoer og manualer (link). På den måde håber vi at du nu får tilstrækkeligt med information til, at du – sammen med dit team, skolen, bestyrelsen og den kommunale forvaltning – kan komme i gang med at se på mulighederne i det nye værktøj.

Vi kommer til at foretage løbende videreudvikling af meddelelsesbogen, som det også fremgår i PDF-vejledningen. Heri har vi lavet et særskilt afsnit, kaldet De orange sider, der er dedikeret til at beskrive de første videreudviklingstrin af værktøjet. Men der vil også løbende komme en række tilbagemeldinger og behovsbeskrivelser fra udvalgte brugere og kommune-kontakter, som vil kræve både bearbejdning og videreudvikling af meddelelsesbogen. Det glæder vi os også til, og vi ser derfor frem til både at få jer i gang så hurtigt det er planen hos jer, ligesom vi ser frem til de planlagte tilbagemeldinger.

PDF-vejledningen finder du her:

Og videoen kan du se her:

Eller i vejledningskartoteket her – under afsnit “6.0: Meddelelsesbogen”:

… som du tilgår her: Instruktionsvideoer og manualer (link).

Vi glæder os til både ibrugtagningen af meddelelsesbogen, webinarerne og den videre proces med at forfine værktøjet til jer.

God vind og god arbejdslyst til jer alle.

/TEAM MU