Som arbejdsgiver er det vigtigt at have et pålideligt og effektivt system til at registrere arbejdstid. Med lovændringerne, der træder i kraft i juli 2024, er det nu et lovkrav at implementere et system til arbejdstidsregistrering. Med  KMD Educa Tidsstyring får du et objektivt, pålideligt og tilgængeligt tidsstyringssystem, som lever op til lovkravene.

Med KMD Educa Tidsstyring kan du vælge, om du vil registrere arbejdstiden selv og lade medarbejderne foretager ændringer eller lade medarbejderne registrere alt arbejdstid.   

Et af de nye krav er, at arbejdsgiveren er forpligtet til at opbevare arbejdstidsdata i fem år. Med KMD Educa Tidsstyring bliver jeres data sikkert opbevaret hos os.

Sådan kommer du i gang:

Overgangen til et nyt system kan være udfordrende, derfor er vi her for at hjælpe dig gennem hele processen. Vi har lavet vejledninger og videoer, der kan hjælpe dig i gang. Derudover er vores support klar til at give vejledning.  

Vi sørger for at oprette jeres personale i systemet, så I let kan gå i gang.

Kontakt Thomas på tkw@kmd.dk eller på +45 40 50 92 23 for at høre mere om KMD Educa Tidsstyring, og hvordan vi kan hjælpe jeres skole med at overholde de nye lovkrav samtidig med at optimere tidsstyringen.