uvbog

Om UVdata

UVdata A/S blev etableret i 2004, men har rødder tilbage til midten af 90’erne, hvor vi begyndte at arbejde med udvikling af systemer til ungdomsvejledning. Virksomhedens hovedbeskæftigelse har altid været den offentlige sektor, og det er vores strategi at levere administrative løsninger til børne- og ungeområdet, hvor vi i dag er til stede i samtlige af landets kommuner. Vi arbejder hele tiden på at udviklingen sker i tæt samarbejde med kunden, så løsninger og produkter kan tilpasses, driftes og udvikles direkte til kundernes hverdag og de krav, det stiller.

I februar 2013 overtog den ATP-ejede teknologifond Via Venture Partners, sammen med flere af UVdatas medarbejdere, aktiemajoriteten i virksomheden. I november 2013 blev virksomheden yderligere udbygget med købet af Dansk Skoledata ApS, og blev således leverandør til over 200 frie grundskoler og efterskoler.

I 2016 blev UVdata opkøbt af KMD, og sammen er vi nu Danmarks største digitale uddannelseshus.

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer og vi er stolte af, at være en del af det store hus.