uvbog

Om UVdata

UVdata A/S blev etableret i 2004, men har rødder tilbage til midten af 90’erne, hvor vi begyndte at arbejde med udvikling af systemer til ungdomsvejledning. Virksomhedens hovedbeskæftigelse har altid været den offentlige sektor, og det er vores strategi at levere administrative såvel som selvbetjeningsløsninger til børne- og ungeområdet, hvor vi i dag er til stede i samtlige landets kommuner. Virksomheden arbejder agilt med udvikling af platforme, som kan tilpasses, driftes og udvikles i overensstemmelse med kundernes behov.

I februar 2013 overtog den ATP-ejede teknologifond Via Venture Partners, sammen med flere af UVdatas medarbejdere, aktiemajoriteten i virksomheden. I november 2013 blev virksomheden yderligere udbygget med købet af Dansk Skoledata ApS, og blev således leverandør til over 200 frie grundskoler og efterskoler.

I 2016 blev UVdata opkøbt af KMD, og sammen er vi nu Danmarks største digitale uddannelseshus. UVdata bliver en integreret del af KMD’s uddannelsesforretning.

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer.