Kære brugere af MinUddannelse,

Så er vi ved at nærme os sommerferien, og med det er det sandsynligt at fagfordelingen så småt er ved at falde på plads ude på skolerne. Hermed har du sikkert brug for at komme i gang med planlægningen af næste skoleår.

Derfor har vi lavet en spritny “TRIN FOR TRIN”-video, der guider dig gennem denne proces. Hemmeligheden er, at du allerede nu kan gå i gang med at lave årsplansskabeloner, hvilket gør det muligt for dig at lave årsplaner til det kommende skoleår.

Du kan se videoen lige her:

Bemærk de små “prikker” i videoens navigationslinje (den fremkommer når du holder musen over videoen). Disse prikker gør det muligt for dig at navigere direkte hen til et navngivet afsnit i videoen, og dermed lettere for dig at finde det sted i videoen, du har brug for at se.

I øvrigt bør du lægge mærke til billedtypen herunder i vores kartotek over instruktionsvideoer:

Billedet er et nyt ikon vi har indført, som fremtræder på alle opdaterede instruktionsvideoer, hvilket gør det muligt for dig løbende at følge med i, hvilke videoer der er blevet opdateret. Ser du ovenstående ikon ved en video, ved du at den er spritny eller i hvert fald viser MinUddannelse i en version, der er sammenlignelig med den udgave, du arbejder i, når du er logget ind lige nu.

Rigtig god vind med arbejdet!

/TEAM MU