Forløbsbiblioteket i MinUddannelse udvises konstant. Således er der hele tiden nyheder at gå på jagt efter, og du kan udsøge relevant materiale ved at indstille dine søgeparametre, som angivet her:

Bemærk! Som det står anført i søgeboksen, så søger du ved indtastningen i søgefeltet også på alle de ord, der evt. måtte stå anført under forløbet “Lærervejledning”.

Men HUSK også at indstille dine kriterier i menuerne til venstre; Kilder, Fag og Klassetrin. På den måde finder du hurtigst det, du lige står og mangler.

Løbende opdatering af forløb og nye forlag

Der kommer hele tiden nye henvendelser til os fra interessenter, der gerne vil have deres undervisningsforløb lagt online, og flere og flere af disse tilbyder gratis undervisningsmaterialer. Hold derfor løbende øje med om der kommer et “NYT”-ikon på din genvej til Forløbsbiblioteket. Hvis der gør det, er der nyt at hente. Vi kan nævne at vi, i løbet af sidste skoleår, kom med nye forløb fra følgende:

  • Børns Vilkår
  • Jack the Riddler (forløbene linker nu til GRATIS undervisningsforløb online)
  • Danmarks Statistik
  • Domestic Science
  • og mange flere

… og i år er der allerede nyt på vej igen, bl.a. med forløb rettet direkte mod SFO’erne. Det – og meget mere – kan I glæde jer til.

Rigtigt god fornøjelse 🙂

(fra alle os på Team MU)