Kære brugere af MinUddannelse,

Så er et nyt skoleår godt i gang, og vi kan konstatere at flere og flere støt og roligt kommer i gang med at bruge vores læringsportal. Det er ganske enkelt forrygende at kunne følge med i jeres ibrugtagning, for I er så gode!

Overskriften i dette lille indlæg er et af de spørgsmål vi får alleroftest i vores support i disse dage. Derfor kan du nu læse dette.

Sagen er den, at forløbene i MinUddannelse er programmeret således, at den primære funktion vi har tiltænkt forløbene er undervisernes forberedelse. Forløbene er derfor designet således at ingen elever kan se indholdet før underviseren frigiver det. Dette er skabt således for at sikre, at eleverne ikke pludseligt sidder og ser noget “ufærdigt” eller utilsigtet. Ulempen er, at flere undervisere ikke intuitivt har fundet ud af, hvorledes eleverne sikres adgang til at se det materiale, man har liggende i forløbet.

Derfor vil vi gerne henlede jeres opmærksomhed på denne lille video, der også kan findes i vort ekstensive videobibliotek her på siden:

 

 

Bemærk at vi genne tildelingen af såvel “start-” som “slutdato” giver dig mulighed for at bestemme, at eleverne (i ugeplanen) godt kan se at der kommer en opgave/lektie, men at de ikke kan tilgå stoffet før startdatoen er nået. På den måde giver vi med portalens frigivelse altid underviserne den fulde magt over, hvordan eleverne skal kunne tilgå stoffet.

 

Vi håber ovenstående hjalp dig lidt videre ift. brugen af MInUddannelse, og har du gode tips og tricks – så del dem med dine kollegaer. Sammen bliver vi bedre … 🙂

 

Godt arbejde og god vind!

 

/TEAM MU