Kære Alle,

Med vores opdatering i tirsdags, har vi også opdateret en temmelig væsentlig detalje ift. “Arbejdsopgaverne”. Således afleveres børnenes opgaver nu ikke længere automatisk, men kræver et klik fra børnenes side, førend de er afleveret.

 

Det er der flere gode grunde til:

  1. Som underviser (lærer/pædagog) fik du før pr. definition altid avisering om “NY” aflevering, allerede i dét øjeblik barnet havde;
    • åbnet en skabelon (fra skydrevet)
    • vedhæftet en fil til sin aflevering
  2. Som barn har du ikke haft mulighed for at have kladder liggende på din aflevering. Underviseren så dette med det samme du havde lagt et dokument ved afleveringen.

 

Derfor er det vigtigt, at du – som underviser – kender denne knap, og viser den til de børn du underviser. Ellers vil de ikke længere aflevere noget til dig.

Endvidere er dette første skridt hen mod en langt mere smidig og fleksibel skydrevsintegration – i første omgang for Microsoft O365 – men sidenhen også til Google SfE.

 

Her kan du se, hvordan du gør:

Underviseren opretter opgaven

 

 

 

Barnet ser på opgaven og går i gang

 

Barnet opretter sit svarhæfte

Bemærk her, at knappen “Aflever besvarelse” nu tones grøn, så snart barnet har en mulig aflevering – men ikke før! Hvis nu barnet bruger MinUddannelse, kan man have sin aflevering liggende i mappen, så man kan arbejde med kladder her – inden den endelige aflevering.

 

Når der er klikket “Aflever besvarelsen”, så føres der historik – og underviseren adviseres (først nu) med “NY” under afleveringen.

 

Underviseren ser adviseringen og kan nu foretage evt. evaluering/rettelse

 

Underviseren kan give feedback som altid …  🙂

 

På den måde nåede vi rundt om den nye “Aflever”-knap. Vi håber I bliver glade for den, og ser frem til at blive ved med at udvikle MinUddannelse til jer – ude på skolerne.

 

God vind med platformen,

/TEAM MU