Kære brugere af MinUddannelse,
Så har vi opdateret Ugeplanen, hvilket betyder der er sket en hel del.

Hvis du gerne vil se en kort introduktionsvideo til hele ugeplanen, så kig med her:

 

Nedenfor kan du både læse mere om – og se – de enkelte elementer i ugeplanen, og på den måde håber vi, at du kan blive dus med Ugeplanen ift. at tage den i brug allerede fra skoleårets start.

 

Ugeplanen er ændret af to primære årsager:

  1. Pga. brugerønsker
  2. Pga. behovet for at kunne udgive den som widgets i AULA

 

Den ny ugeplan er ændret på flere punkter, men vigtigst af alt er, at den er mobil- og tabletkompatibel!

 

Komponenterne i ugeplanen er nu følgende:

 

1. Opgaveoversigten

Opgaveoversigten er dit redskab til at tilføje begivenheder mm. til en klaendervisning, der hjælper både dig, eleverne og forældrene med at holde et overblik. Du kan gå til videoen der viser mere om opgaveroversigten her:

4.02 Ugeplanen – Opgavelisten i ugeplanen

 

2. Aktuelle forløb

Oversigten over de aktuelle forløb er en gennemgang af de forløb du/eleven har – på tværs af de planlagte årsplaner. Aktuelle forløb er derfor netop et aktuelt billede på tværs af dine årsplaner, og giver dig/eleven overblik over, hvilke forløb man pt. er i gang med. Bøgerne på hylden fungerer som links direkte til de enkelte forløb. Du kan gå til videoen der viser mere om de aktuelle forløb her:

4.03 Ugeplanen – Forløb i ugeplanen

 

3. Ugenoter

Ugenoterne er fritekstfelter til at beskrive de igangværende aktiviteter – eller til at give klassebeskeder. Anvendelsen af dette flet er meget fleksibel, men der opfordres til (på baggrund af de mange tests vi har lavet på 15 udvalgte skoler) at man drøfte, hvorledes dette felt bruges bedst muligt. Du kan gå til videoen der viser mere om ugenoterne her:

4.04 Ugeplanen – Ugenoter i ugeplanen

 

Ugeplanen er i sin helhed skabt for at give den enkelte bruger overblik over ugens arbejde og indhold, og desuden binder den dine forløb sammen med ugeplanen i en helt ny grad. Det gør fx at du – som lærer – i endnu højere grad kan didaktisere din måde at anvende MinUddannelse på.

 

Vi ønsker dig – og dine kollegaer – god vind med brugen af ugeplanen

 

/TEAM MU