Kære du – som læser dette: Vi kunne rigtigt godt tænke os, at låne dig!

Vi vil i år stille fokus på hverdagsbrugen af MinUddannelse, sådan som lærere og pædagoger bruger værktøjet. Det gør vi hele året – men i særdeleshed på Danmarks Læringsfestival (d. 13.-14. marts) og på vore MU-Træf (18. marts i Ballerup og 28. marts i Aalborg).

Så vi foreslår en god gammeldags gang “Bytte-Bytte-Købmand”: Er du en en lærer eller en pædagog, bruger du MinUddannelse og har du et par fif til hvordan du bruger platformen? Så vil vi rigtigt gerne låne dig én eller flere gange på de ovenstående datoer – alt efter de muligheder du/I har (vi ved at skoleplanlægning er en udfordring).

Du behøver ikke være superbruger, men blot have lyst til at fortælle andre lidt om dét, du bruger platformen til. Det kommer du til at gøre for mindre forsamlinger på ca. 10-30 personer et antal gange – passende til din tid og vores fælles planlægning.

Og hvad får du/I så ud af det? Da du sikkert er ansat på en skole, så tænker vi at stille en konsulent til rådighed på skolen én dag som “tak for lån” – kvit og frit.

Når du skal til os, så betaler vi transporten for læreren/pædagogen og sørger for kost på dagen. Til gengæld skal I love os, at I sørger for for at vores konsulent ikke går sulten fra dagen hos jer.

Vil I hjælpe os med at hjælpe jer – og mange andre – så skriv hurtigst muligt til rh@uvdata.dk, så vi kan få sat koordineringen i gang.