Som følge af den nye bogføringslov, skal du som virksomhed have mulighed for at foretage bankafstemning direkte i dit økonomisystem. I UVskole har vi valgt at tilbyde to forskellige muligheder for bankafstemning: Du kan enten gøre det manuelt eller automatisk.  

Vælger du at gøre det manuelt, skal du først logge på din netbank. Her skal du vælge den relevante konto og eksportere kontobevægelserne til en CSV-fil. Indholdet i filen skal tilpasses et bestemt format inden den kan indlæses i UVskole.  

Det kan være lidt tungt at gøre, særligt hvis man gerne vil lave bankafstemning ofte. Derfor har vi også valgt at lave en anden mulighed, nemlig automatisk bankafstemning.  

Dette sker via en direkte integration mellem UVskole og banken, nemt og simpelt. Med et enkelt klik kan du indlæse data fra din bank i UVskole og du kan gøre det lige så ofte du ønsker og løbende afstemme din bogføring.

Følg med her på vores side hvor vi løbende fortæller mere om de nye funktioner der kommer i UVskole i forbindelse med den nye bogføringslov.  

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at vide mere, så tag kontakt til Thomas på tkw@kmd.dk eller på +45 40 50 92 23.