Kære brugere af MinUddannelse,

 

Så er vi klar til skoleåret 2017-2018, og det med spritnye features og funktioner i MinUddannelse. Ja – faktisk er vi klar med 3 større features, og en række mindre ting som vi løbende kommer til at lave FEDE FIF til. Nedenfor kan du se instruktionsvideoer til de tre store nye funktioner:

 

Forløbsoverblik

Et sted, hvor du kan se alle vurderinger af læringsmål og opgaver til et helt forløb. Endvidere giver tilføjelsen af forløbsoverblikket dig nye muligheder ift. navigationen mellem et redigerbart forløb, præsentationsvisningen (til brug på fx storskærm eller smartboard) og forløbsoverblikket. Se mere herom her:

 

 

Historik på læringsmål

Nu lancerer vi læringsmål med historik, hvilket gør at læringsmål fx kan leve et langt længere liv i praksis. Er du interesseret i at høre mere om tankerne omkring evaluering og arbejdet med Undervisningsministeriets reviderede version af de forenklede fælles mål, så tag kontakt til din skoleleder og lav en aftale med vort konsulentkorps. Der er helt sikkert hjælp at hente til at få en meningsfuld hverdag med læringsmål. I første omgang kan du se mere her:

 

Gruppemål for eleverne

Tidligere på året gav vi jer værktøjet til at lade elever oprette – og evaluere – egne læringsmål. Dette værktøj er nu tilføjet en mulighed for at eleverne kan samarbejde om deres læringsmål i grupper. Se mere herom i denne lille video:

 

Rigtig god fornøjelse – og vore ønsker om et fabelagtigt 2017-2018!