ER DU KLAR???

I løbet af denne uge kommer vi med flere nyheder ift. vores opdatering onsdag d. 7. juni. Det første kommer lige her – og hold også øje med flere små FEDE FIF videoer, der allerede HAR fået sin egen nyhed, og dér ligger allerede en video om integrationen af årsplanerne fra forlagene …

… for nu kommer vi med årsplaner direkte fra forlagene!

Headernyny

Mange flere forløb og nu også…(trommehvirvel)…ÅRSPLANER!

MinUddannelse har længe haft et stærkt og unikt samarbejde med landets største forlag om nemt og hurtigt at give lærerne adgang til forlagsmateriale, når de planlægger deres undervisning. Nu er vi klar til i fællesskab at gå skridtet videre; vi introducerer muligheden for at hente hele årsplaner ind direkte fra et forlag – ét klik, og din årsplan er klar i MinUddannelse.
Der er nu også flere undervisningsforløb at vælge imellem, og dét fra endnu flere forlag end tidligere. Faktisk kan alle de indholdsleverandører, der måtte have lyst, nu medvirke til at gøre livet lettere for landets travle lærere, da vi i MinUddannelse har blændet op for en nemt tilgængelig ny webservice, der giver udbydere af undervisningsmateriale adgang til selv at lægge forløb ind i MinUddannelse. Så er materialet klar lige dér, hvor lærerne har brug for det, når de har brug for det.Udover at vores faste samarbejdspartnere Gyldendal, Clio og Alinea alle nu kan præsentere flere forløb og i mange tilfælde hele årsplaner i MinUddannelse, så er vi også stolte over, at GO Forlag har valgt at få sine digitale materialer til naturfagene og matematik gjort tilgængelige i læringsplatformen, inden de sidste vigtige forberedelsesuger sparkes i gang på landets folkeskoler. Ligeledes er vi glade for at kunne præsentere Skoledu.dk, der er en innovativ matematikportal, der dækker samtlige mål for matematik i 1. – 9. klasse. De mange undervisningsforløb og tilhørende lærervejledninger er nu også let tilgængelige i MinUddannelse.Vi glæder os til et både nært og ambitiøst samarbejde i fremtiden med vores forlagspartnere – vil I være med på holdet? Kontakt os og hør nærmere om muligheden for at få netop jeres digitale undervisningsmateriale gjort tilgængeligt i MinUddannelse.


clio logo
Clio Onlines årsplaner til alle fag bliver tilgængelige i MinUddannelse

Det er en vigtig ting på Clio Onlines dagsorden at få integrationen med læringsplatformene til at spille perfekt.
Derfor har vi udviklet et nyt årsplans-API. De årsplaner, man kan finde på vores portaler, og som lærerne allerede elsker, kan lærerne nu finde i MinUddannelse
Med den nye årsplansintegration med MinUddannelse får lærerne mulighed for at vælge en årsplan fra Clio Online. Alle forløbene fra årsplanen bliver automatisk sat ind i årskalenderen med den varighed, Clio Onlines redaktører har estimeret, og så kan lærerne blot finjustere herefter.
Vi er ikke i tvivl om, at denne integration vil tage en stor arbejdsbyrde af lærernes hænder, og vi glæder os til at se den i brug.
Clio Online


Forlaget_Gyldendal_logo
Gyldendal
Hos Gyldendal arbejder vi altid på, at gøre hverdagen for vores brugere let og intuitiv. Det betyder også, at integrationen mellem vores læremidler og læringsplatformene skal være så sømløs og meningsfuld som muligt, så lærerne får det bedst mulige grundlag at levere en faglig velfunderet og inspirerende undervisning på.

Gyldendal Grundskole


Alinea-logo
Find dit grundsystem fra Alinea i Min Uddannelse 

Nu kan du også finde alle Alineas grundsystemer i MinUddannelse. Med Alineas grundsystemer får du årsplaner, læringsmål, tegn på læring og opmærkning af Fælles Mål til hvert kapitel. Du kan nemt finde og arbejde videre med kapitlernes læringsmål og tegn på læring i forbindelse med års- og elevplaner.

Alineas grundsystemer


GO logo
GO Forlag – Nu i MinUddannelse
GO Forlag lancerer nu et samarbejde med MinUddannelse, som betyder, at landets lærere kan finde alle forløb fra Xplore-portalerne i Min Uddannelse.
De digitale Xplore-læremidler giver læreren adgang til målrettede forløb til matematik, natur/teknologi, geografi, biologi, fysik/kemi og de fællesfaglige fokusområder i 1.-9. klasse.
Lærere kan nu også hente Xplore-årsplaner direkte i MinUddannelse. GO Forlags Xplore-læremidler er kendetegnede ved en stærk fællesfaglighed mellem naturfagene og matematik, og med årsplanerne til overbygningen får naturfagsteamet adgang til årsplaner, der er koordineret på tværs af fagene og indeholder fællesfaglige fokusområder.

GO Forlag


Skoledu
Skoledu – Matematik i grundskolen

Skoledu.dk udvikles af tidligere matematiklærere, som konstant arbejder på at finde de bedste løsninger til at understøtte lærernes forberedelse, undervisning og løbende evaluering i matematik. Derfor glæder vi os meget over at præsentere jer for den nye integration med MinUddannelse, og at den kommer netop nu, hvor planlægning af det kommende skoleår står for døren.
Skoledu