UVdata A/S blev officielt grundlagt i 2004 som et aktieselskab af de tre stiftere Lars Ole Wulff, Henrik Vesterdorf og Jan Gaardboe Jensen.

”Virksomheden går meget længere tilbage – faktisk helt tilbage til 1995/1996, hvor Henrik, der på daværende tidspunkt var min lærer, og jeg havde en fælles interesse for udvikling af EDB-programmer”, udtaler Jan Gaardboe Jensen, nuværende direktør hos UVdata A/S.

Denne interesse udmøntede sig i et praktiksystem, og siden hen udviklingen af yderligere programmer, som viste sig at passe til UU-centrene, der blev dannet på baggrund af en ny vejledningslov i 2004. Gennem årene har platformen udviklet sig i takt med UU-centrenes ønsker til systemerne, samt lovgivningen på vejledningsområdet. Således spænder løsningen i dag over et stærkt vejledningssystem, som hele tiden udvikles og udbygges med integrationer til relevante snitflader, og dermed hjælper UU-centrene med den fortsatte digitalisering af arbejdsopgaverne på området.

Fra Hjørring til Nørresundby

Efter nogle år på to forskellige lokationer i Hjørring, flyttede UVdata i 2009 til Lindholm Brygge i Nørresundby med udsigt til Limfjorden. Flere medarbejdere og øget behov for tilpasning af lokaler og udviklingsmiljøer førte dog til, at virksomheden i marts 2014 flyttede til RTX Business Park i Nørresundby, hvorfra vi dagligt betjener kunder og udvikler nye produkter.

UVdata er efterfølgende blevet udbygget med et kontor i Højbjerg ved Aarhus.