På Åstrupvej i Hjørring voksede virksomheden, og vi flyttede sammen med yderligere et par iværksættervirksomheder til Egholmvej i Hjørring, hvor UVdata endte med at udleje lokaler til de andre, fordi den oprindelige lejer gik konkurs.

I årene på Egholmvej fik vi vores første medarbejder. Staben voksede løbende, og vi fik løbende flere og flere kunder. Særlig vigtigt var det, at virksomheden overtog kunderne fra Kroghs Forlag / Mutax, som betød, at vi fik yderligere ti UU-centre. Denne aftale skabte grundlaget for, at vi kunne udvide forretningen. I årene på Egholmvej fik virksomheden mange “sejre” – vi vandt bl.a et EU-udbud i Københavns Kommune, blev SKI-leverandør og udviklede en række nye produkter.

I november 2009 flyttede virksomheden til nye store lokaler på Lindholm Brygge i Nørresundby, hvorfra vi dagligt betjener kunder og udvikler nye produkter. Virksomheden har i dag ca. 30 medarbejdere og forventer at lancere en række innovative IT-produkter, der skal gøre, at UVdata bliver foretrukken partner i den offentlige sektor samt en attraktiv arbejdsplads for IT-professionelle.