Ønsker du at effektivisere administrationen af elever, økonomi, løn og intranet i sammenhængende digitale arbejdsgange? Så er “En Samlet IT-efterskolepakke” måske noget for din efterskole.

Med lanceringen af produktpakken “En samlet IT-efterskolepakke” kan du samle hele jeres elev, -finans og lønadministration hos os og få glæde af de fordele, der ligger i “En samlet IT-efterskolepakke” – herunder rabatter på udvalgte relevante moduler.

Skolepakken består af UVskole, der samler elevadministration og økonomi i et overskueligt og brugervenligt system, DSA Løn hvor I sikkert og effektivt kan håndtere lønudbetalinger til jeres ansatte, samt Zenbi som samler jeres administrative og kommunikative behov ét sted på en brugervenlig og tidsbesparende platform.

Skolepakken kan tilpasses jeres behov gennem diverse tilkøbsmoduler og integrationer til andre systemer. Inkluderet gratis i den samlede skolepakke er vores moduler snitflade til digitalbilagshåndtering til UVskole og e-Boks til DSA-Løn.

Kontakt os og hør mere om alle de fordele og muligheder som “En samlet IT-efterskolepakke” kan give netop dig og din skole.

Læs mere om UVskole til Efterskole her:

Læs mere om DSA-Løn til Efterskole her: