Den 13. april 2023 åbnede KMD Odense dørene for dette års arrangement for De Frie Skoler i Danmark. Se videoen herunder for at høre om oplevelsen og mærke den gode stemning fra dagen:

Den 13. april 2023 inviterede UVdata og KMD til en dag fyldt med relevante og spændende oplæg fra
skarpe oplægsholdere. Her kunne du bl.a. høre splinternye oplæg om den nye bogføringslov, Cyber Security, GDPR, datasikkerhed, HR, revision, elev- økonomi- og lønadministration samt skole-it.


Formålet med arrangementet er at skabe opmærksomhed og vidensdeling inden for forskellige dele af den moderne skole. Derfor havde vi også inviteret en række samarbejdspartnere til at holde oplæg og være standeholdere, så der for deltagerne var rig mulighed for at se oplæg og samtidig bevæge sig rundt blandt de mange stande med oplægsholdere. Blandt standende kunne man høre og opleve mere om lige netop det, der var relevant og aktuelt for jeres skole.


UVdata, KMD og samarbejdspartnerne takker for en god dag. Det var en fornøjelse at have besøg af så mange interessante personer, som alle deler en passion for skole og uddannelse.