Kære Alle,

Som I måske har set i vores seneste nyhedsbrev, så har vi lavet en ændring ift. skemavisningen i MinUge. Skemaet vises udelukkende for de kommuner/skoler, der har tilvalgt dette og har en aftale med levering af data fra deres administrative system. Hvis dette er tilfældet, så kan skemaet ses direkte i MinUge mellem datoerne og opgaver.

Som standard vises skemaet ikke, og så ser MinUge således ud:

Bemærk den lille orange markering, hvori I ser en lille pil. Hvis man vil se skemaet (og visningen er aktiveret), så klikker man på denne lille pil, og visningen ændrer sig til denne i stedet:

Man kan også klikke på pilen igen og dermed folde skemaet sammen.

Dit valg (pilens position) huskes på det device, du arbejder på, men følger ikke dit login. Således vil du, opleve, hvis du logger ind på MU|MinUddannelse på to forskellige computere/tablets, at det ikke er din personlige indstilling, der vises, men den sidst valgte indstilling på det device, du tilgår platformen fra.

Vi glæder os over at flere og flere vælger at tilføje skemavisningen, og skulle du/I også overveje dette, så må I gerne kontakte os for mere information. I kan skrive til os via dette link: Send mail direkte til René her

De bedste hilsner

/TEAM MU