GBL

D. 14. december skrev vi nedenstående – og siden da har der været stor søgning til projektet. Vi har dog plads til godt en håndfuld skoler mere, så hvis du står og kunne tænke dig at sætte fokus på hvad spil kan gøre for dine elevers læringsprocesser, så er det nu du skal slå til!

Tilmeldingsfristen er 1.2.2018

Læs mere her om projektet og krav for tilmelding: http://gbl21.aau.dk.

 

 

d. 14. december 2017:

Skoler søges til nationalt projekt om spilbaseret læring

 

Som bruger af MinUddannelse har din skole mulighed for at være med i forskningsprojektet GBL21 eller Spilbaseret læring i det 21. århundrede, der skal øge elevers motivation og udvikle deres kompetencer ved at arbejde med analoge og digitale spilredskaber i undervisningen – f.eks. i form af brætspil, Minecraft, Scratch eller Build A World.

 

Projektet sætter især fokus på elevers evner til at samarbejde, kommunikere, tænke kritisk og løse problemer. De fire kompetencer kaldes også for det 21. århundredes kompetencer eller 21st century skills, fordi de har stor betydning for elevers muligheder for at deltage aktivt i deres kommende samfundsliv.

 

Projektet har pt. over 30 tilmeldte skoler, men vi mangler stadig at nå op på i alt 40 skoler, som skal deltage i projektets intervention fra 2019–2020. Alle deltagende skoler får fri adgang til 24 undervisningsforløb for henholdsvis 5. og 7. klasse i dansk, matematik og science fagene via MinUddannelse. Derudover får alle lærere introduktion og faglig sparring til at anvende forløbene og arbejde fagligt med spildesign i deres undervisning. Der skal deltage minimum to klasser fra henholdsvis 5. og 7. årgang for hver skole.

 

Tilmeldingsfristen er 1.2.2018

 

Læs mere her om projektet og krav for tilmelding: http://gbl21.aau.dk.

 

Kontakt gerne projektleder Thorkild Hanghøj, hvis du vil høre nærmere:

E-mail: thorkild@hum.aau.dk

Telefon: 51728367