Du har måske ikke opdaget det, og hvis det er tilfældet, så er du måske gået glip af noget temmeligt vigtigt. Det er nemlig muligt at tilføje et tidspunkt på alle de opgaver, du lægger i MinUge under “Opgaver”.

Herved kan du sikre, at både du og eleverne ser opgaverne i den rigtige rækkefølge. I praksis kan du hermed stort set bruge “Opgaver” i MinUge som din lektiekalender.

Tidspunktet kan tilføjes opgaver, hvad enten du opretter dem direkte i MinUge – som her:

Eller hvis du opretter en henvisning fra et forløb – som her:

Vises også i widget på AULA

Den viste tidsangivelse vises også som et info-punkt på AULA, og dermed kan du også lave en tydelig ramme om ugens opgaver, når du gennem widget’en “Opgaver fra MinUddannelse” viser MinUge til både elever og forældre dér – som det ses i dette eksempel:

Har du spørgsmål til MinUge (ugeplanen) eller til hvordan vores widgets vises i AULA, så kontakt os. Vi vil meget gerne hjælpe med at give jer det fulde overblik over det potentiale I måske/måske ikke har til at formidle jeres undervisningsplanlægning. Også når det gælder de tre andre widgets, man har til rådighed ift. at vise MinUddannelse i AULA; “MU-Link”, “Forløb fra MinUddannelse” og “Ugenoter fra MinUddannelse”.

TEAM MU