Vi er klar over, at MinUddannelse helt sikkert kommer til at blive en hjørnesten for mange i de kommende uger, – og vi er parate.

I de kommende dage, vil vi løbende opdatere siden her med en række videoer, som I lærere og pædagoger kan kigge med i, for på den måde at blive knivskarpe ift. at bruge MinUddannelse til at kommunikere direkte hjem til elever/børn, der sidder derhjemme.

De første 4 videoer kan du finde her:

  1. MU·ABC 1 – Hold og forløb (lærere)
  2. MU·ABC 2 – Ugeplanen (lærere)
  3. MU·Ugeplan (forældre)
  4. MU·Ugeplan (elever)

Alle fire videoer linker direkte til vores videosite på Vimeo.com, hvorfor evt. links kan distribueres direkte i målrettede beskeder til hhv. lærere, forældre og elever. Din kommunekonsulent, og/eller superbruger på skolen, har tillige fået en komplet fortegnelse over alle vores videoer dér. Den kan du evt. også rekvirere, og på den måde se om der ligger videoer, der er særligt relevante for dig.

MinUddannelse er et værktøj skabt til meget andet, men kan i særdeleshed netop være dit værktøj lige i denne tid, hvor du kan arbejde med at sammensætte materialer, der også kan bruges igen senere, ligesom platformen hænger sammen med en række services (skydrev (O365/GoogleSuite), SkoleTube, Youtube m.fl.), hvilket gør platformen til en ideel arbejdsplatform lige netop i disse dage.

Hold dig orienteret her, og husk på at du her i MinUddannelse netop kan stille skarpt på den didaktik du ved virker, sammen med dine børn i klassen.

Får du brug for hjælp, så kontakt i første omgang en af dine superbrugere/MU-vejledere/MU-fyrtårne på din skole, eller søg hjælp i vores intruktionsvideo-bibliotek her: MUs instruktionsvideoer og manualer

Hjælper dét ikke, så kontakt vores support. Vi sidder også klar til at hjælpe jer.

Lad os sammen gøre en forskel.

/TEAM MU