For rigtigt mange er det nye år allerede rigtigt godt i gang. Vi oplever dog en del, der spørger om hjælp til at få et større overblik i ugeplanen, det være sig fx skoleledere og lærere med rigtigt mange hold/klasser.

Derfor stiller vi lige skarpt på ugeplanen – og en kreativ vej til virkeligt at kunne hjælpe hinanden. Vi har i videoen herunder taget fat i, hvorledes man kan lave ét hold, der giver alle mulighed for at se alle ugeplaner.

Se her hvordan:

Videoen gennemgår både hvad hensigten med et sådan hold er, samt enkelte muligheder ved at have et sådan hold. Vi anbefaler at man lige drøfter det, og gerne lader en skoleadministrator være den, der evt. laver gruppen og holdet, så man ikke ender med at flere laver det samme stykke arbejde.

Der er flere fordele ved at have et sådan hold:

  1. For skoleledere og skemalæggere kan det give overblik over, hvad der er planlagt i de enkelte klasser. Vi ved at mange forældre kontakter skolerne lige nu, og hvis man bruger “MinUge”, har skolelederen nu mulighed for hurtigt at vejlede forældre, der evt. kontakter skolens kontor.
  2. Man kan hjælpe hinanden med at vejlede i anvendelsen af MinUge.
  3. Der kan oprettes “Opgaver” (=beguvenheder) i opgavelisten til ALLE elever på én gang.
  4. Man kan skrive til ALLE elever på skolen på én gang, idet man opretter en ugenote til gruppen “ALLE” (eller det navn gruppen har fået). – På flere skoler anvendes denne ugenote fx til at skrive skemaændringer mm. i.

Der er én ting, man skal være særligt opmærksom på, og det er at gruppen man opretter skal vedligeholdes manuelt, hvis der kommer nye elever til skolen. Bortset fra det, så er det bare at køre løs og give den gas!

Og lad os så slå fast til jer alle, at I gør det FORMIDBELT! Vi hænger i og sørger for at MinUddannelse står parat til at hjælpe jer.

Lad os sammen gøre en forskel.

/TEAM MU