Så er det lige om lidt vi byder alle – der har lyst til at deltage – indenfor til vores MU(online)·træf 2021. Det sker tirsdag d. 7. december 2021, og du kan deltage via links i dette program:

Kl. 10.30 – 11.15: MinUddannelse – hvor er vi på vej hen? 
Produktchef, Christian Østerballe, tager jer med “backstage” og fortæller om både produktets kommende udvikling og det roadmap, der pt. arbejdes ud fra.
[DELTAG VIA DETTE LINK]

Kl. 11.30 – 12.15: Meddelelsesbogen i MinUddannelse
Christian Østerballe og René Husted introducerer jer for de absolut første tanker og koncepter, der kommer til at udgøre rammen for vores videre arbejde med at integrere Meddelelsesbogen i MinUddannelse. Hop med ombord, og hør mere om hvordan vi tænker det kommer til at se ud.
[DELTAG VIA DETTE LINK]

Kl. 13.00 – 13.45: Video- og skærmoptager direkte i MinUddannelse – En ny tilgang til feedback i MU
I en dialog mellem René Husted og Laurits Rasmussen (Feedbackbox) forløses tankerne bag at indlejre flere værktøjer til at gøre arbejdet med den formative feedback endnu stærkere i MinUddannelse. Dels præsenteres idégrundlaget og man kommer også til at se foreløbige skærmbilleder fra konceptet.
[DELTAG VIA DETTE LINK]

Brug disse links til at deltage direkte via Microsoft Teams.

Når du klikker på linket, så kan du vælge “join anonymously”. Klik her, og du er inde.

Der er lukket for din mikrofon, og du kan stille spørgsmålene i chatten “Spørgsmål og svar”. Har bliver du bedt om at angive et navn, hvilket gør det muligt for os at besvare spørgsmålene fra navngivne spørgere i løbet af oplægget.

Bruger du ikke Teams, så kan du åbne linket via en internetbrowser, det skal dog være enten Google Chrome eller Microsoft Edge. Åbnes linket her, og sættes det rette output, så kan du både se skærmen og høre det, der løbende bliver sagt i løbet af oplæggene.

Vi glæder os helt enormt til at se jer.

Og hvad så med det fysiske træf?

Vi rykker datoerne til april/maj 2022, og melder ud primo januar, så vi kan finde anledning til at mødes og tale MinUddannelse. Det glæder vi os til, og vi krydser fingre for at det kan finde sted på dét tidspunkt.

Vi glæder os helt enormt til at se dig – online, og til at tale med dig om skolernes digitale fremtid med undervisnings- og læringsplatformen.

TEAM MU