Update (20.03.2020):
Vi har over de seneste dage tilføjet ganske meget indhold her på disse sider. Hop endelig ind og følg med. Det sværmer med fede videoer, PDF-vejledninger og hjemmesidelinks. Der er MASSER at komme efter til brug i både MU og generelt ift. fjernundervisning.

Gå til Instruktionsvideoer og manualer og find punkt 0 – eller find alle fjernundervisningsvideoer øverst i feedet:

BAGGRUND

(Originalt opslag – skrevet tirsdag d. 17. marts 2020)

Vi har i løbet af de sidste dage modtaget en række henvendelser om, hvordan man kan bruge MinUddannelse mere kreativt i denne fase. Det har vi masser af gode bud på, men endnu federe er det, når det er JER der kommer med jeres smarte tips og tricks til, hvordan man bruger MinUddannelse.

Derfor samler vi nu ind og formidler til jer. Det kommer til at foregå direkte her på siden, og det bliver til et helt eget punkt under Instruktionsvideoer og manualer – hvor man nu fremover også vil kunne finde TIPS og TRICKS direkte fra lærer til lærer.

Du kan finde disse FIF under punkt “0”:

Og når du har valgt punktet, så ser du alle disse FIF i ét skærmbillede:

OG!!!
Sidder du og har en fed idé, og har du allerede lavet en PDF-manual eller en video hertil, så send den til: rh [snabel-a] uvdata.dk
Så kigger vi dit materiale igennem, og sørger for hurtigst muligt at lægge tippet online, således alle andre kan nyde godt af det.

Vi GLÆDER os til at modtage en masse superskønne tips og tricks fra jer – og give dem videre til jer.

/TEAM MU