UVdata A/S har fra november 2013 overtaget Dansk Skoledata. Alle medarbejdere fortsætter fremadrettet hos UVdata A/S, og Finn Thomsen fra Dansk Skoledata fortsætter som produktchef for De Frie Skoler i UVdata.

UVdata A/S fremtidssikrer Dansk Skoledata ApS

UVdata får med købet af Dansk Skoledata stor ekspertise på skoleområdet, og samtidig får vores kommunale kunder endnu bedre kobling til friskoleområdet i deres daglige arbejde.

 

 UVdata A/S har fra november 2013 overtaget Dansk Skoledata. Alle medarbejdere fortsætter fremadrettet hos UVdata A/S, og Finn Thomsen fra Dansk Skoledata fortsætter som produktchef for De Frie Skoler i UVdata.

”De Frie Kostskoler (efterskoler) og grundskoler er et strategisk område for UVdata, og virksomheden har gennem de seneste år satset på at levere en totalløsning på området.

Dog har vores indsats primært været rettet mod efterskoler, mens Dansk Skoledata er markedsledende inden for De Frie Grundskoler”, udtaler direktør Jan Gaardboe Jensen i UVdata A/S. Han fortsætter: “Dette gør os til et godt match. Med Dansk Skoledata allierer vi os med markedslederen inden for De Frie Skoler, og vi får nogle særdeles kompetente medarbejdere til UVdata, som har arbejdet med De Frie Skoler gennem mere end 25 år. Fusionen betyder samtidig, at UVdata nu også kan tilbyde et helt unikt lønprogram, der er designet til skoleområdet, til vores efterskolekunder”. Finn Thomsen fra Dansk Skoledata udtaler: ”Ved at gå sammen med UVdata fremtidssikrer vi Dansk Skoledata, og kunderne kan forvente, at vi vil have endnu flere ressourcer til at udvikle gode værktøjer til De Frie Skoler i de kommende år”.

Købet betyder, at alle nuværende ca. 200 skoler, der anvender Dansk Skoledatas software, fremadrettet som tidligere vil blive serviceret af de tidligere medarbejdere fra Dansk Skoledata i regi af UVdata. Endvidere betyder købet, at virksomheden nu kan tilbyde en samlet løsning, der dækker alle væsentlige dele af administration og kommunikation på De Frie Skoler og efterskoler, hvilket bl.a. omfatter moduler til elevadministration, SFO, vejledning, tjenestetid og skema, løn, økonomi, budget samt intranet til forældre, elever og lærere. For vores kommunale kunder betyder opkøbet, at UVdata kan tilbyde en endnu bedre kobling til friskoleområdet.