Brænder du for at arbejde med løsninger der gør en forskel og får forretning og kode til at gå op i en højere enhed – og besidder du samtidigt de menneskelige kompetencer til at få dette til at ske på et mindre team?

Kan du svare ja til ovenstående, så er du måske den seniorudvikler vi søger.

Opgaver og ansvar

Som seniorudvikler på vores privatskoleområde kommer du til at sidde i en central rolle i forbindelse med:

  • Nyudvikling og vedligehold af vores administrative løsning til privatskoleområdet – UVskole
  • Etablering og optimering af DevOps praktikker
  • Sparring og vidensdeling med teamets øvrige medlemmer samt med Product Owner

Da der er tale om et teknisk komplekst produkt på et domæne med mange interessenter, kommer en del af jobbet desuden til at omhandle at være med til at sætte de fornødne rammer for teamet for at sikre kvalitet, fremdrift, vidensdeling samt afstemning med interessenter.

Du kommer til at indgå i et mindre Scrum team der sammen skal lykkes med at få udvikling, drift og support til at gå op i en højere enhed.

Faglige kvalifikationer

Du er en seniorprofil med stor erfaring i at udvikle og drifte forretningskritiske applikationer. Du har stor erfaring med .NET platformen og C# – og har flere års erfaring med client/server kommunikation via WCF, REST, SOAP etc.

Det vil desuden være et plus, hvis du har erfaring med WinForms, DevExpress suiten og/eller ASP.NET MVC (herunder HTML, CSS og jQuery).

Du har desuden:

  • En relevant teknisk uddannelse som f.eks. datalog, softwareingeniør eller datamatiker.
  • +5 års erfaring med arbejde på forretningskritiske applikationer
  • Solid erfaring med SQL – herunder optimering af queries, debugging og profilering.

Desuden er det et plus, hvis du har relevant erfaring med DevOps og agile processer.

Din personlighed

Du kommer til at sidde i en central rolle på et mindre team, hvor en del af opgaven bliver at have overblik og sikre den rette viden og processer for at teamet fortsat kan levere et solidt kvalitetsprodukt som kunderne er glade for.

Du skal være komfortabel med at have et ansvar og mandat til at forandre ting. Du kommer også til at arbejde på et levende produkt og derfor skal du kunne håndtere mange bolde i luften samtidig med løbende afstemning med interessenter.

Du skal endvidere være godt tilpas med at få stillet opgaver som skal bæres fra start til slut – og være klar på at tage de beslutninger og afklaringer der skal til, hvis tingene løber ind i problemer.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er rig mulighed for at påvirke hverdagen. Vi er en organisation med højt til loftet hvilket også betyder at beslutningsprocesserne er hurtige. Du bliver desuden en del af en social virksomhed med en masse virkelig dygtige folk – så der er rig mulighed for teknisk sparring eller en kamp ved bordfodboldbordet. Vi elsker desuden fredagsbar og Oktoberfest – og har en aktiv lokationsforening der arrangerer et væld af spændende aktiviteter i løbet af året.

Kontakt

Send din ansøgning og CV til job@uvdata.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte udviklingsdirektør Martin Bakkegaard på oln@kmd.dk eller forretningschef Josefine Stokholm Jørgensen på jdj@kmd.dk. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Ansøgningsfrist er 1/12 2022

Om os

UVdata blev etableret i 2004 og tilbyder i dag en række it-løsninger målrettet skoleområdet og med et stærkt fokus på den offentlige sektor.

UVdata beskæftiger sig med udvikling og drift af brugervenlige løsninger til børne- og ungeområdet. Vi er kendetegnet ved at være en organisation med høj fart på og et godt samvær, og hvor alle har vigtige roller.

I 2017 blev UVdata en del af KMD i forretningsområdet Børn, Uddannelse og Arbejdsmarked i Danmarks største digitale uddannelseshus.

Virksomheden har til huse på Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg.