Over hele landet har UU-centrene taget godt imod den webbaserede vejlederadgang på MinUddannelse, som gør det muligt at arbejde med en lang række features fra UVvej via web. Modulet ligger nu parat med en lang række nye funktioner, som er med til at gøre den webbaserede vejlederadgang til et endnu stærkere værktøj i det daglige arbejde.

I den nye version 3.0 imødekommes flere af de ønsker, som UU-centrene har meldt ind – blandt andet muligheden for at kunne arbejde med advismodulet

via web. Ved login bliver vejlederen præsenteret for sin morgenskærm, som den ser ud i UVvej. Desuden vil der i højre side af billedet vises at adviseringspanel, hvori der er lavet en optælling af antal adviser på de forskellige advistyper. Herefter er det muligt at gå videre ind og se detaljer på adviserne, samt foretage de handlinger, som er nødvendige, for at behandle adviset.

”Med meget få undtagelser, benyttes advismodulet i UVvej af alle vores UU-centre. Det er vores helt klare indtryk, at modulet efterhånden er ved at være godt inkorporeret i vejledernes daglige arbejde. Derfor var det nærliggende at bygge modulet ind i den webbaserede vejlederadgang”, udtaler direktør hos UVdata, Jan Gaardboe Jensen.

Foruden advismodulet, er vejledermodulet blevet udbygget til også at kunne håndtere arbejdet med uddannelsesplaner og samtaleark. Således kan uddannelsesplaner og samtaleark nu oprettes, afsluttes og slettes i MinUddannelse.

Afsendelsen af uddannelsesplaner til Optagelse.dk kan også

håndteres i modulet. Ydermere er det nu muligt at se ansøgningerne fra Optagelse.dk i personmappen

via det webbaserede vejledningsmodul – nøjagtig som man kan i UVvej.