Ønsker I at effektivisere administrationen af elever, økonomi og løn i sammenhængende digitale arbejdsgange så er “En samlet skolepakke” måske noget for jer? Vi har i dag mere end 250 skoler som bruger vores systemer, og med lanceringen af konceptet “En samlet skolepakke” har vi fået flere kunder, der ønsker at samle hele deres elev, -finans og lønadministration hos os og dermed får glæde af de fordele der ligger i prispakken for “En samlet skolepakke”, herunder samlerabat på den årlige abonnomentspris og rabatter på moduler.

Skolepakken består af UVskole, der samler elevadministration og økonomi i et overskueligt og brugervenligt system, samt DSA Løn hvor I sikkert og effektivt kan håndtere lønudbetalinger til jeres ansatte.

Skolepakken kan tilpasses netop jeres behov gennem diverse tilkøbsmoduler og integrationer til andre systemer. Inkluderet gratis i den samlede skolepakke er vores moduler Venteliste, Karakterweb og e-Boks, der hjælper med at løse administrative opgaver på skolen nemmere og mere enkelt.

Kontakt os og hør mere om alle de fordele og muligheder som “En samlet skolepakke” kan give netop dig og din skole.

Anders Hasager Kirk
Product Owner UVskole
M: support@uvdata.dk
T: 72 28 70 30

Tina Høyer Christensen
Product Owner DSA-Løn
M: support@uvdata.dk
T: 72 28 70 30

Du kan læse mere om “En samlet skolepakke” her: