OBS! Nye webinarer for helt nye brugere er i støbeskeen!
En række brugere på de foreløbigt afviklede webinarer har tilkendegivet, at webinaererne har været meget inspirerende, men også at de er forholdvis nye ift. at benytte værktøjet. Derfor tager vi det til efterretning og melder snarligst ud ift. at arrangere to konkrete “Jeg er (næsten) helt ny på MinUddannelse”-tematiserede onlineworkshops. datoer ift. dette følger i løbet af uge 38!


Et nyt skoleår er godt i gang, og mange af jer er i fuld sving med kerneopgaven; at undervise eleverne i jeres respektive fag. Mange af jer bruger også MinUddannelse i en eller anden grad, og flere har efterspurgt at vi deler ud af vores viden om, hvordan man kan bruge værktøjet i sin dagligdag – og dermed til andet og mere end års- og ugeplaner.

Derfor byder vi indenfor til en række webinarer, der dels er tilpasset de enkelte afdelinger i skolerne, men som også sigter særligt mod fx specialskolerne/-klasserne og også sætter fokus på “videndeling” for de af jer, der bruger MinUddannelse mest. Her er der tale om et “Tips og tricks”-webinar, hvor der for alvor er skruet op for både tempo og “cowboy-tricks”. I sidstnævnte byder vi også op til dialog, hvor det er muligt for jer at dele gode idéer til praksis med hinanden.

Listen over webinarerne ser således ud:

OBS! Bemærk nye datoer og NYE workshops!

Dato og tidspunkt *:Emne:Særligt rettet mod:DELTAGERLINK **:
Udskudt – ny dato følgerJeg er (næsten) helt ny på MinUddannelse! (NY!)Nye brugere, nyansatte og eller dig, der lige har brug for en opfrisker.Flyttes – grundet sygdom
04.10.2023 – kl. 14.45Jeg er (næsten) helt ny på MinUddannelse! (NY!)Nye brugere, nyansatte og eller dig, der lige har brug for en opfrisker.Klik HER for at deltage

*) Grundet formen vil et webinar blive afbrudt, hvis der ikke er deltagere i webinaret i løbet af de første 10 min.
**) Deltagerlinket er åbent fra 15 min. før det specificerede tidspunkt for start, og webinaret forventes at vare ca. 35-45 min – med tid til spørgsmål undervejs.

Vi er megaspændte på formatet – som rigtigt mange af jer har efterspurgt, og derfor håber vi at se mange af jer kigge forbi i løbet af sessionerne. Drop ind som det bedst passer jer. Der kræves ikke deltagertilmelding og webinarerne er gratis.

På gensyn – online

/TEAM MU