Vi søger en struktureret, effektiv og energisk konsulent, som kan indgå i vores supportteam i Aalborg.

Vi ønsker at styrke vores supportteam på vores elev- og finanssystemer yderligere. Derfor søger vi en ny kollega som supportkonsulent med tiltrædelse hurtigst muligt. I UVdata har vi to elev- og finanssystemer, som er målrettet de frie skoler (privatskoler, friskoler, kostskoler, efterskoler mv.), hvor vi p.t. supporterer ca. 220 skoler/kunder. UVdata’s privatskole-team består af i alt 14 medarbejdere. Herudover samarbejder vi på tværs med øvrige kolleger i UVdata’s Børne- og Ungeområde, der beskæftiger ca. 65 medarbejdere. UVdata har siden 2017 været en del af KMD A/S, hvor privatskole-teamet udgør en underafdeling til det samlede forretningsområde ”Børn, Uddannelse og Arbejdsmarked” i det vi betragter os som værende Danmarks største digitale uddannelseshus.

På følgende link er der mulighed for at læse mere om vores lønsystem DSA-Løn.

DSA-Løn | UVdata

Om jobbet

Vi tilbyder en række spændende arbejdsopgaver, hvor du vil komme til at samarbejde med vores 3 nuværende supportkonsulenter samt udviklingsteamet bestående af 4 software udviklere. Dine arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Supportere kunder på DSA-Elev/Finans og UVskole (foregår via support systemet Zendesk, telefon og Teamviewer)
 • Hjælpe kunderne med spørgsmål fra A-Z vedr. elevadministration herunder opkrævning af skolepenge og håndtering af karakterer.
 • Besvare spørgsmål omkring økonomiopgaver
 • Sætte dig ind i materiale på undervisningsområdet
 • Opstarte/implementere nye kunder på UVskole
 • Undervisning for nye sekretærer – både fysisk og/eller online vha. TeamViewer
 • Sparring med udviklere omkring videreudvikling og vedligeholdelse af systemerne

Den ideelle kandidat er stærkt fagligt funderet indenfor skoleområdet, er løsningsorienteret og dermed god til at komme med input og se helheder ved pludseligt opståede ændringer på områderne.

Bliv en del af UVdata og vær med til at gøre en forskel for uddannelsessystemet og elever på hundredvis af privat- og friskoler landet over. Hos os får du:

 • en udpræget grad af medbestemmelse og fleksibilitet i en agil virksomhed
 • muligheden for at påvirke udviklingen af vores elev- og finanssystemer til alt lige fra økonomistyring til karakterregistrering
 • en flok skønne og dygtige kolleger med et helt særligt sammenhold

Som vores nye supportkonsulent vil du blive en del af en spændende forretning, som har godt gang i væksten, og hvor der er rig mulighed for at påvirke udviklingen af vores elev og finanssystemer. Du bliver en del af holdet på vores Aalborg-kontor, hvor vi er organiseret i mange små teams og arbejder i et åbent kontormiljø. I vores privatskole-team tæller alles meninger og holdninger, og vi værdsætter en flad struktur, hvor der aldrig er langt fra idé til handling. Ambitionerne er store og beslutningsprocesserne er hurtige. Dine kolleger er blandt de aller dygtigste i branchen, og i teamet vil du opleve et stærkt kollegaskab, hvor humor og en uformel omgangstone danner grundlag for kulturen i afdelingen.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, eget motionscenter, to måltider om dagen fra kontorets kantine (én af de rigtig gode), samt en masse sociale aktiviteter, hvis du har lyst. Vi elsker fredagsbar og Oktoberfest og har en aktiv lokationsforening, der arrangerer et væld af spændende aktiviteter og events i løbet af året.

Om dig

UVdata er på udkig efter en erfaren profil til området, som kan hjælpe kunderne med at svare på komplekse sager. Vi søger dig fordi du, som udgangspunkt:

 • har kendskab til De Frie Skoler og erfaring med elevadministration/økonomi
 • har kendskab til arbejdsgangene på en skole – skolens årshjul
 • har gerne kendskab til DSA-Elev og Finans og/eller UVskole.
 • er imødekommende og serviceorienteret og kan smile i telefonen.
 • er videbegærlig og opsøger proaktivt sparring og viden hos kollegaer.
 • arbejder analytisk og struktureret.
 • er i stand til at træffe selvstændige beslutninger, men samtidig kan fungere i et team.
 • er god til at bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag.

Kontakt

Ansøgning sendes til job@uvdata.dk / Senest 4. januar 20202. Ønsker du at vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Salgs- og forretningsudviklingschef Tina French Nielsen på 28256662.

Deadline på din ansøgning er 4. januar, kl. 12. Vi indkalder til første samtale 10. januar og til anden samtale 14. januar.

Om os

UVdata blev etableret i 2004 og tilbyder i dag en række it-løsninger målrettet skoleområdet og med et stærkt fokus på den offentlige sektor. UVdata beskæftiger sig med udvikling og drift af brugervenlige løsninger til børne- og ungeområdet. Vi er kendetegnet ved at være en organisation med høj fart på og et godt samvær, og hvor alle har vigtige roller. I 2017 blev UVdata en del af KMD i forretningsområdet ”Børn, Uddannelse og Arbejdsmarked” i Danmarks største digitale uddannelseshus.

Virksomheden har til huse på Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg.