Update (03.01.2021):
Tilbage i marts-maj 2020 samlede vi en række smarte tips og tricks fra en række undervisere, der var godt i gang med at bruge MinUddannelse som distributionsplatform ift. deres fjernundervisning. Nu står vi igen ved et punkt, hvor der skal fjernundervises, og derfor genudgiver vi en række artikler/nyheder, som kan være til inspiration for netop dig.

I forlængelse heraf vil der også komme en række korte webinarer der med afsæt i digital didaktik måske kan bruges som inspiration til det videre arbejde med at benytte MinUddannelse – og ikke kun til fjernundervisning. Mere herom følger i løbet af de første arbejdsdage i det nye år.

For at finde inspirationsmaterialet skal du gå til Instruktionsvideoer og manualer og find punkt 2 – “Lærer <-> Lærer FIF:

Her ser du så en række idéer til mere information, der kan hjælpe/inspirere dig til at lave anderledes fjernundervisning i og omkring MinUddannelse:


Sidder du og har en fed idé, og har du allerede lavet en manual eller en video hertil, så kontakt os på mail: rh [snabel-a] uvdata.dk
Så kigger vi dit materiale igennem, og sørger for hurtigst muligt at lægge tippet online, således alle andre kan nyde godt af det.

/TEAM MU