Kære alle brugere af MinUddannelse,

Tilbage i foråret afholdt vi en række spørgetimer og webinarer, og det gør vi igen nu fra uge 3 og til og med uge 6 (foreløbigt). Du finder links til dette herunder, og kig hellere forbi en gang for meget end en gang for lidt. Sammen bliver vi endnu dygtigere.

Spørgetime – hver mandag

Her mandag kan du deltage i vores online-spørgetime, hvor du kan spørge om alt. Her sidder (mindst) én af vores folk klar til at hjælpe dig med både tekniske og didaktiske spørgsmål ift. arbejdet i MinUddannelse. Det er så at sige en “drop-in spørgetime”.

Du kan kigge forbi hver mandag mellem 14.30 og 15.30 lige her:

Klik her for at deltage i online-spørgetimen

Webinarer – med fokus på didaktik

Som led I at være med til at styrke jeres arbejde med MinUddannelse tilbyder vi også en række webinarer – ét hver uge frem til og med uge 6 – hvor vi stiller skarpt på det didaktiske arbejde med MinUddannelse. Hold øje med listen herunder, hvor vi løbende opdaterer med både indhold og links direkte til webinarerne. Læg mærke til at webinarerne “flytter sig” ift. tidspunkt og ugedage. Dermed håber vi at kunne tilgode se flest mulig i denne (hektiske) tid.

DatoTitelBeskrivelse + link
Torsdag
28./1.
kl. 15.00
MU · Didaktik, Flipped
Classroom
og Skoletube
Vi ser på hvorledes forløbene kan bygges op med fokus på fjernundervisning.
Klik her for at deltage i mødet

TILMELDING

Tilmeldingen er gratis – og du dropper bare ind på de angivne links uden forudgående tilmelding.

BEMÆRK: Ved deltagelse giver du samtykke til, at webinaret (og dette gælder KUN webinarerne) og dets indhold optages, således webinaret efter endt afvikling kan uploades som hjælpevideo i videovejledningerne på MinUddannelse.

Vi glæder os til at se jer!

/TEAM MU