Erfaren frontender til ambitiøst team

Til vores super dygtige team søger vi en erfaren frontend udvikler der kan være med til at sætte retningen for fremtidens uddannelsesløsninger. Vil du være med til at udvikle løsninger der gør en forskel i rigtig mange menneskers hverdag? Så er det måske dig vi søger.

Arbejdsdagen

Du bliver en del af et ungt og dygtigt team der i tæt samarbejde med product owner og UX arbejder på at skabe skelsættende produkter til skole- og læringsområdet som dagligt benyttes af rigtig mange ansatte, forældre og elever.

For os handler det om at lykkes med vores ambitioner som et team – og derfor er en vigtig del af vores hverdag at sparre omkring de bedste løsninger på features. I tæt dialog med PO og UX hives du med ind i dialoger omkring hvordan koncepter skal udarbejdes, hænge sammen med backend via API’er samt hvordan tingene skal opføre sig ude i grænsefladen hos brugerne – og så naturligvis at kode.

Vi arbejder med selvstyrende teams med meget frie rammer til selv at definere hvordan hverdagen ser ud og hænger sammen. Det handler om at få tingene til at lykkes som et team.

Vi forventer

  • En høj faglighed opnået gennem flere års relevant erfaring med udvikling i React eller et lign. komponentbaseret JS-framework.
  • Erfaring med TypeScript, REST, Node.js og Git
  • Er velbevandret i JavaScript (ES6)
  • At du er nysgerrig af natur indenfor dit felt og ikke nødvendigvis stiller dig tilfreds med hvordan man ”plejer” at gøre tingene.
  • At du er god til at kommunikere og kan lide at lære fra dig (enten igennem code review, sparring, gå-hjem-møder etc.).
  • At du har et naturligt drive til at drive opgaver og sikre at tingene bliver afstemte og når i mål.

Som person ønsker du at gøre dit til at teamet har den bedst mulige hverdag ved aktivt at byde ind med forslag til forbedringer, humor, åben kommunikation samt et ønske om at skabe et unikt produkt der gør en forskel i rigtig mange menneskers hverdag.

Vi tilbyder

En hverdag i et inspirerende og professionelt miljø, der giver rig mulighed for at udforske og eksperimentere i takt med at vi skaber innovative løsninger der gør en forskel for rigtig mange mennesker hver dag.

Vi har en kultur hvor faglig og personlig udvikling, samt mulighed for at sparre med dygtige og engagerede kolleger er en del af hverdagen. Det er også en hverdag hvor frihed, motivation og medbestemmelse er vigtige elementer. Vi bestræber os på at være en arbejdsplads, der udfordrer fagligt samt er et rart, motiverende og sjovt sted at være.

Vi har en uformel omgangstone med glade kolleger samt en meget aktiv personaleforening der arrangerer et væld af spændende events.  

UVdata

UVdata leverer som en del af KMD softwareløsninger, der dagligt gør en forskel for en stor del af Danmarks befolkning. Vores produkter omfatter bl.a. løsninger til dagtilbud, vejledning samt grund- og privatskolerne, der dagligt benyttes af borgere, forældre, ansatte, elever m.fl. i hele landet.

Vi skaber værdiskabende produkter ved at have en høj faglighed og viden om de domæner vi arbejder indenfor samt tæt sammentømrede teams.

Vi elsker desuden tech-nørderi, brætspils-aftener, kage og fredags-øl.

Lyder ovenstående som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning samt CV afsted. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte udviklingschef Jacob Buus på jcb@kmd.dk eller på 25572294.
Ansøgninger sendes til job@uvdata.dk.