VI NÆRMER OS SIDSTE TILMELDING TIL DETTE ÅRS MU-TRÆF  –  SKAL DU MED?

 

MinUddannelse er igen i år vært ved vores MU-træf, hvor vi sætter fokus på læringsplatformen og flere af aspekterne omkring den. Således vil vi tematisere:

 

  • Samspillet med AULA
  • De nye lovrammer og arbejdet med mål (eller netop ikke) i hverdagen
  • Specialskolernes brug af MinUddannelse

 

Vi har indbudt specialister, egne udviklere, specialskolelærere og forlag til en fantastisk temadag, der sætter fokus på den vej læringsplatformen kommer til at flytte sig ad over de kommende år, ligesom vi også håber at se rigtigt mange af jer til dialog om netop dette.

 

Uanset om du er på forvaltningsniveauet eller på skoleniveauet, om du er daglig bruger af MinUddannelse eller en anden læringsplatform, så håber vi at se dig på en af de to følgende datoer og steder, og nedenfor finder du et direkte link til tilmeldingen.

 

  • Torsdag d. 5. april, KMD Aarhus
  • Mandag d. 9. april, KMD Ballerup

 

– og linket til tilmeldingen finder du lige her: https://my.eventbuizz.com/event/minuddannelses-traef/detail

For en god ordens skyld vil vi lige nævne, at såfremt vi er nødsaget til at flytte arrangementerne grundet konflikt, er tilmeldingen naturligvis ikke bindende. Man bliver således IKKE faktureret for en tilmelding til et træf, der ikke er afholdt. Arrangementerne vil i givet fald blive afholdt på et andet tidspunkt og man kan derefter tilmelde sig på ny.